marți, 5 martie 2013

Tutorial: Morisca din fetru

Publicat de Bianca
Imi place ca la petreceri, invitatii sa plece acasa cu ceva. La petrecerile adultilor pregatesc caserole si la sfarsit pun, pentru cat mai multa lume, mancarea si prajiturile ramase. La petrecerile copiilor imi place sa mearga fiecare copil acasa cu o atentie. Un pachetel mic in care sa gaseasca o surpiza: stampile, o rama foto din lemn, carioci pentru desenat pe geam, moristi din fetru, bufnite. Mai multe sau mai putine, dar macar un obiect pregatit cu drag.  
 

Aceste moristi pot fi un accesoriu al unei petreceri sau un obiect cu care copiii, dupa petrecere, pot sa mearga acasa. Unii au numit-o "bagheta magica" :) Imaginatia nu are limite.


Am folosit un patrat din fetru cu latura de 10.5cm pe care l-am taiat in diagonala cate 5.5cm catre interior. Mai e nevoie de un nasture, un bat si un pistol de lipit.


Indoi un colt catre interior, iar apoi tot al doilea colt il suprapun catre interior. Am cusut mijlocul cu un nasture sau orice alt accesoriu vreti. Pe spate am lipit un bat de frigarui (taiat capatul ascutit) sau un bat de la sushi :D si am acoperit batul cu o bucata de fetru de aceeasi culoare.


O colectie colorata de moristi. Sunt dragute si ca decor sau de pus in ghivecele florilor.


Asa-i ca se fac usor? Daca totusi nu aveti timp si va doriti cateva moristi puteti sa ma contactati. Numai bine!

0 comentarii:

 

Eu cos. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea